Op het Mozaïek is het op alle schooldagen (behalve op woensdag en op vrijdag voor groep 1 tot en met 4) mogelijk om uw kind te laten overblijven. De overblijf wordt verzorgd door overblijfouders. De kinderen eten gezamenlijk en gaan daarna buitenspelen. Bij slecht weer mogen de kinderen binnen knutselen of een spelletje spelen. De kinderen nemen hun eigen lunchpakketje en iets te drinken mee. Op dinsdag en donderdag krijgen de kinderen een stukje fruit van de overblijf. Het is niet toegestaan om de kinderen snoep of koek mee te geven.

Wanneer uw kind op (een) vaste dag of dagen gaat overblijven, kunt u dat aangeven op een formulier dat bij de leerkracht verkrijgbaar is. Het vaste overblijven kost € 1,50 per keer. U krijgt een rekening via ClubCollect. Deze rekening kan ineens of in termijnen betaald worden.

Het is alleen in geval van zwaarwegende redenen (zoals bijvoorbeeld ontslag van één van de ouders/verzorgers) mogelijk om gedurende het schooljaar het vaste overblijven stop te zetten. Het tussentijds stoppen van de vaste overblijf zorgt namelijk voor teveel extra administratieve handelingen en daar hebben wij helaas de middelen en de mensen niet voor. Wel kunt u gedurende het schooljaar uw kind opgeven voor de vaste overblijf.

Wilt u uw kind af en toe laten overblijven, dan kunt u op school een strippenkaart à € 20,00 voor 10 strippen aanschaffen. Deze kaart is kindgebonden en kan dus niet voor broertjes of zusjes gebruikt worden. De kaart is gedurende de hele schoolcarrière van uw kind(eren) geldig.

Gezien het feit dat ouders vanwege Corona momenteel nog niet in school mogen komen is het kopen van een strippenkaart even anders dan normaal. U kunt een envelop met daarin het geld aan uw kind meegeven (graag op de envelop wel even de naam en de groep van uw kind vermelden) of het geld overmaken naar het rekeningnummer voor het overblijven: NL57RABO 0317 3355 96, natuurlijk onder vermelding van naam en groep kind. Eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u doorgeven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.